Festarrangement
- Husets velkomstdrinks.
- 3 retters menu vælg mellem.
Forretter
- Fiskesymfoni med laks, hvid fisk og rejer
- Laksemousse i nori- tang med urtecreme og salat
- Røget lakserose med lime creme og vagtelæg
- Spansk Serrano skinke med plukket salat og parmasan
Hovedretter
- Helstegt kalveryg med årstidens friske grønsager og små kartofler ( + 5 kr. )
- Pestostegt poulardbryst med sæsonens grønt og svampesky
- Oksefilet med ristede svampe, rødvinssky og kartoffeltærte
- Krondyrskølle med sæsonens grønt garniture og rosmarinsky ( + 10 kr. )
Dessert
- Chokolade kage med appelsinsauce
- Islagkage med ristede mandler og chokolade
- Chokoladeskål med parfait, sorbet og bærkompot
- Æble/kanel tærte med vanilleis
Henson Estate, australsk hvid og rødvin ad libitum, dessertvin, øl og sodavand (under middagen)
Kaffe med hjemmebagte småkager