Aftenkort ( fra d. 23 august til d. 1 oktober kun frokost a la carte )
Forretter
carpaccio af dildgravet okse med syltede løg, havgus og spæde urter
Kr. 128,-
Trøffel ravioli med smeltet røget brie, kantareller og syltede rødløg
Kr. 138,-
Smørstegt hvid fisk med trilogi af ærter og hummercreme
kr. 138,-
Forretter bliver serveret med frisk bagt brød
Hovedretter
Tournedos jardiniere - Sommergrønt
Madagaskar fløde sauce og smørristede kartofler
kr. 328,-
Sommer Coq au Vin - stegt unghanebryst på sommergrønt frikassé, serveret med nye kartofler
kr. 268,-
Urtestegt hvid fisk med nye kartofler og smørstegt spidskål med havgus
Blomkålspure og dild sauce
Kr. 288,-
Gourmetmenu
Røget laksetatar med kapers og peberrod
*
Smørristet kammuslinger med blomkålspure og jordskokke
*
Medaljon af oksemørbrad med kantareller
Trøffel og kartoffel gratin
*
Gratineret bær med vaniljecreme, is og brændt chokolade
1 ret kr. 318,- pr. cov.
2 retter kr. 378,- pr. cov.
3 retter kr. 428,- pr. cov.
4 retter kr. 468,- pr. cov.
Dessert/ ost
Pandekager med vaniljeis, chokoladesauce og flødeskum
kr. 98,-
Marengs med jordbær og jordbærparfait
kr. 98,-
Chokoladebombe med saltkaramel og hindbærsorbet
kr. 98,-
Ostetallerken med 4 slags ost, syltede valnødder
Oliven, tomatmarmelade og ristet rugbrød
Kr. 118,-