Aftenkort
Forretter
Dildgravet okse med syltede løg, havgus og spæde urter
Kr. 128,-
Hvide asparges med smeltet røget brie, sprød Serrano og kantareller
Kr. 138,-
Smørstegt hvid fisk med trilogi af ærter og hummercreme
kr. 138,-
Forretter bliver serveret med frisk bagt brød
Hovedretter
Kildegårdens Krog modnet Ribeye med sommer grønt
Whisky sauce og grove fritter
kr. 338,-
Lammemørbrad og confiteret lamme culotte
Portvinssky, nye kartofler og syltet agurk
kr. 298,-
Urtestegt hvid fisk med nye kartofler og asparges
Blomkålspure med brunet smør og skilt sauce
Kr. 288,-
Gourmetmenu
Krustader
Med Bresaula creme, laksetatar og ostecreme og rejer
*
Hvide asparges med hvid fisk og skilt sauce
*
Kalvemørbrad med kantareller
Nye kartofler og portvinssauce
*
Matcha kage med creme, jordbær og vaniljeis
1 ret kr. 318,- pr. cov.
2 retter kr. 378,- pr. cov.
3 retter kr. 428,- pr. cov.
4 retter kr. 468,- pr. cov.
Dessert/ ost
Pandekager med vaniljeis, chokoladesauce og flødeskum
kr. 98,-
Marengs med jordbær og jordbærparfait
kr. 98,-
Chokoladebombe med saltkaramel og hindbærsorbet
kr. 98,-
Ostetallerken med 4 slags ost, syltede valnødder
Oliven, tomatmarmelade og ristet rugbrød
Kr. 118,-