​A la carte

Husk at bestille bord tlf. 75 57 20 03​

​ Vi Har a la carte i Juni, juli, august

onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag

jan, feb, marts

lørdag og søndag​ kl.12-17

I Påsken

torsdag, fredag, lørdag, søndag, mandag

Forår og efterår koncentrere vi os om forudbestilte fester og arrangementer ​

Frokost

Frokostretter

​​

Matjessild med karrysalat, rugbrød og syltede løg

kr. 128,-

Rejer på smørristet brød, citrus mayo og asparges

Kr. 168,-

Omelet med Spinat og mozzarella

Spæd salat og dressing

Kr. 148,-

Lune Fiskefrikadeller med remo relish

Citron, rugbrød og smør

kr. 148,-

Salat med Varmrøget laks og råsyltede urter

Dressing og brød

Kr. 148,-

Club sandwich med kylling, karry, bacon og syltede agurk

Kr. 148,-

Stjerneskud

Stegt fiskefilet, røget laks, Rejer, kaviar, citron og dressing

Kr. 178,-

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat

Champignons a la creme og fritter

Kr. 178,-

Frokosttallerken

Lakserillette af varmrøget laks med Crudités af fennikel

*

Unghaneterrin med syltede rødløg og urte creme

*

Mørbradbøf med røget brie

Rösti og ratatouille

*

Trifli af sommerbær med creme og flødeskum

Brød og smør

Kr. 248,-

Aftenkort  ( fra d. 23 august til d. 1 oktober  kun frokost a la carte )

Forretter

carpaccio af dildgravet okse med syltede løg, havgus og spæde urter

Kr. 128,-

Trøffel ravioli med smeltet røget brie, kantareller og syltede rødløg 

Kr. 138,-

Smørstegt hvid fisk med trilogi af ærter og hummercreme

kr. 138,-

Forretter bliver serveret med frisk bagt brød

Hovedretter

Tournedos jardiniere - Sommergrønt

Madagaskar fløde sauce og smørristede kartofler

kr. 328,-

Sommer Coq au Vin - stegt unghanebryst på sommergrønt frikassé, serveret med nye kartofler

kr. 268,-

Urtestegt hvid fisk med nye kartofler og smørstegt spidskål med havgus

Blomkålspure og dild sauce

Kr. 288,-

Gourmetmenu

Røget laksetatar med kapers og peberrod

*

Smørristet kammuslinger med blomkålspure og jordskokke

*

Medaljon af oksemørbrad med kantareller

Trøffel og kartoffel gratin

*

Gratineret bær med vaniljecreme, is og brændt chokolade

 

1 ret kr. 318,- pr. cov.

2 retter kr. 378,- pr. cov.

3 retter kr. 428,- pr. cov.

4 retter kr. 468,- pr. cov.


Dessert/ ost

Pandekager med vaniljeis, chokoladesauce og flødeskum

kr. 98,-

Marengs med jordbær og jordbærparfait

kr. 98,-

Chokoladebombe med saltkaramel og hindbærsorbet

kr. 98,-

Ostetallerken med 4 slags ost, syltede valnødder

Oliven, tomatmarmelade og ristet rugbrød

Kr. 118,-

             

​​

​​

                  

​Til kaffen

Æblekage med flødeskum

kr. 55,-​​

Lagkage ​

kr. 55,-​​

Ostemad ​

kr. 45,-​​

​​

​​

​Varme drikke

Kaffe

kr. 40,-​​

The

kr. 40,-​​

Varm chokolade med flødeskum

kr. 48,-​​

Øl & vand

Carlsberg Nordic alk. fri

kr. 40,-​​

Carlsberg alm.

kr. 40,-​​

Tuborg

kr. 40,-​​

Lille fadøl Black Bird

kr. 48,-​​

Stor fadøl Black Bird

kr. 58,-​​

Sodavand

kr. 40,-​​

½ l. Icethe

kr. 45,-​​

Vine

kontakt os for vinkort.​

Spiritus

Akvavit og bitter pr. 2 cl​

kr. 30,-​​

Likør pr. 2 cl​

kr. 38,-​​

Cognac pr. 2 cl​

kr. 48,-​​

Div. spiritus pr. 2 cl​

kr. 30,-​​

Børnemenu

Pølser med pom. frites

kr. 88,-​​

Pasta med kødsauce

kr. 88,-​​

Kyllingnuggets med pom. frites

kr. 88,-​​

Fiskefilet med pom. frites

kr. 88,-​​

Frikadeller med pom. Frites

kr. 88,-​​

Børneis, 3 kugler med pynt

kr. 78,-​​

Restaurant Skamlingsbanken I/S

​v/Karina Poulsen og Niels H Sohl

​​

Skamlingvejen 123, 6093 Sjølund

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

i september, oktober, november og december koncentrerer vi os om forudbestilte selskaber ​og arrangementer.

​Januar, Februar, Marts 

Lørdag og søndag frokoståben for a la carte

A la carte i 

 august, september

Mandag 

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag​

Lukket

lukket

12-16

12-16

12-16

12-16

12-16

facebook_2​ - Følg os på Facebook

banner_groen_847x274