​Ring til os på telefon 75 57 20​ 0​3   |   Send en e-mail

Festlokaler Kolding

​Har De en forestående fest, der skal holdes? Ønsker De en sammenkomst, som ingen sjældent vil glemme? Og vil De holde Deres fest i de smukkeste omgivelser? Så vend Deres opmærksomhed mod den skønne Restaurant Skamlingsbanken. Vi tilbyder nogle af de mest elegante festlokaler i Kolding, der med garanti kan danne ramme om Deres næste fest.

Der er mange mærkedage og begivenheder gennem livet, der fortjener en fest uden lige. Det kan være at De og Deres udkårne skal sige ja til hinanden, måske fylder De rundt, eller også vil De fejre konfirmationsbarnet med manér. Hos Restaurant Skamlingsbanken har vi mange års erfaring med at sammensætte fester til enhver lejlighed. Vi sørger for alle forberedelser, gourmetmad, der får englene til at synge samt fantastisk service. Den gode stemning skal De og Deres gæster selv sørge for, men i vores omgivelser er det svært ikke at komme i godt humør allerede fra første stund.

Vores hyggelige restaurant ligger over 100 meter over havet, og med udsigt ud over bakkelandskab og Lillebælt får De naturskønne kulisser til din næste fest. Her kan De få taget perfekte billeder af festens hovedpersoner såvel som andre gæster, så De har noget at kigge tilbage på for at mindes en fantastisk dag i vores festlokaler i Kolding

En fest De aldrig vil glemme hos Restaurant Skamlingsbanken

Har De en fest, De skal have holdt? Så hold den i en af vores 5 festlokaler i Kolding. Vi kan huse den lille såvel som den store fest. Fælles for alle vores lokaler er de herlige omgivelser, den gode udsigt fra de store vinduer og så er der selvfølgelig altid plads til fest og farver til den lyse morgen. 

De kan her læse mere om de enkelte festlokaler:

  • Christian Flors Stue danner de hyggeligste rammer om fester med 10-40 gæster.
  • Kongesalen kan huse selskaber med 50-160 gæster, så her er der god plads til det store selskab.
  • Laurids Skaus har plads til 20-65 gæster. Lokalet skaber de mest fantastiske omgivelser, og ud ad vinduet kan De nyde synet af bakkerne.
  • Iver Staals er en hyggelig bar med plads til 50. De kan bruge det i forbindelse med Deres fest i Kongesalen eller booke det selvstændigt.
  • Hjort-Lorenzens Sal er perfekt til den mindre forsamling på 10-40 gæster. Her får De egen terrasse og eventyrlig udsigt.

Vælger De Skamlingsbankens elegante festlokaler i Kolding til Deres næste fest, er intet overladt til tilfældighederne. Har De specielle ønsker til eksempelvis blomster, borddækning eller farvevalg så tager vi naturligvis højde for disse i planlægningen. Når den store dag oprinder, skal De og Deres gæster blot gøre alt for at have en aften, I sjældent vil glemme – resten skal vores dygtige personale nok sørge for.

Kunne De tænke Dem at lade Restaurant Skamlingsbanken danne rammen om din næste fest? Så er De mere end velkommen til at komme forbi og mærke stemningen på egen krop og nyde de smukke lokaler og udsigten, og sammen kan vi planlægge den perfekte fest til Dem. Ring til os på 75 57 20 03, eller skriv til vores e-mail kontakt@restaurantskamlingsbanken.dk.

​​

​Christian Flors stue

Med plads til op til 40 mennesker, vil dette lokale sikre hyggelige rammer for Dem og Deres gæster

Kongesalen

Den største sal med den historiske frise rundt på væggen og er velegnet til arrangementer mellem 50-160 personer. Dette lokale kan slås sammen med Iver Staals sal og herved rumme over 200 personer.​

Laurids Skaus

Dette lokaler er på 1. sal og med en fantastisk udsigt over bakkerne og Lillebælt. Lokalet er velegnet til 20-65 personer.​

Iver Staals

Dette lokalet fungere som barlokale til Kongesalen eller som selvstændigt lokale med plads op til 50 personer.​

​Hjort - Lorenzens sal

Lokalet er på 1. sal, med en flot udsigt over Lillebælt og området. Dette nye lokale har egen udgang til vores nye terrasse med den mest fantastiske udsigt over vandet. Lokalet er velegnet til 10-40 personer.

Kontakt os

Restaurant Skamlingsbanken

CVR: 25575423

kontrol-rapport

Restaurant Skamlingsbanken I/S v/K
Skamlingvejen 123
6093 Sjølund
CVR: 25575423