Festlokaler og bryllupslokaler i smukke omgivelser

Vil du holde en uforglemmelig fest i naturskønne omgivelser? Restaurant Skamlingsbanken tilbyder nogle af de mest elegante festlokaler nær Kolding, Haderslev og Vejen, der med garanti kan danne ramme om din næste fest. Vores festlokaler er velegnede til selskaber i alle størrelser.

​​

​Bryllupslokaler med smuk udsigt

Vores 5 lokaler til fest ligger i naturskønne omgivelser og udsigten kan rigtig nydes fra de store vinduer. Hos os kan du holde en fest i lokaler til bryllup, du aldrig vil glemme. Vi kan huse den lille såvel som den store fest. Her kan du læse mere om de enkelte festlokaler:

​​

  • Christian Flors Stue med plads til 10-40 gæster.
  • Kongesalen er velegnet til store selskabet på 50-160 gæster.
  • Laurids Skaus har plads til 20-65 gæster.
  • Iver Staals er en bar, hvor der er plads til 50 gæster.
  • Hjort-Lorenzens Sal er egnet til mindre forsamlinger på 10-40 gæster.

​​

Hos Restaurant Skamlingsbanken er intet overladt til tilfældighederne. Har du specielle ønsker til f.eks. blomster, borddækning eller farvevalg så tager vi naturligvis højde for disse i planlægningen. Vores dygtige personale sørger for at du og dine gæster for en uforglemmelig dag.​

Uanset om det er bryllupslokaler eller festlokaler du søger, sørger vi for en uforglemmelig fest. Der er mange mærkedage og begivenheder gennem livet, der fortjener en fest uden lige.

​​

Hos Restaurant Skamlingsbanken er vi klar til at fejre alle dine fester og vi har mange års erfaring med at sammensætte fester til enhver lejlighed. Vi sørger for alle forberedelser, gourmetmad, der får englene til at synge samt fantastisk service. Den gode stemning skal du og dine gæster selv sørge for, men i vores omgivelser er det nemt at komme i godt humør.

​​

Vil du høre mere om vores festlokaler?

Skal Restaurant Skamlingsbanken danne rammen om din næste fest? Så er du meget velkommen til at komme forbi og mærke stemningen og nyde de smukke lokaler og udsigten. Sammen kan vi planlægge den perfekte fest.

​​

Ring til os allerede i dag på telefon 75 57 20 03, eller skriv en mail til os på e-mail kontakt@restaurantskamlingsbanken.dk.

​Christian Flors stue​

Med plads til op til 40 mennesker, vil dette lokale sikre hyggelige rammer for dig og dine gæster

Kongesalen​

Den største sal med den historiske frise rundt på væggen og er velegnet til arrangementer mellem 50-160 personer. Dette lokale kan slås sammen med Iver Staals sal og herved rumme over 200 personer.​

Laurids Skaus​

Dette lokaler er på 1. sal og med en fantastisk udsigt over bakkerne og Lillebælt. Lokalet er velegnet til 20-65 personer.​

Iver Staals​​

Dette lokalet fungere som barlokale til Kongesalen eller som selvstændigt lokale med plads op til 50 personer.​

​Hjort - Lorenzens sal

Lokalet er på 1. sal, med en flot udsigt over Lillebælt og området. Dette nye lokale har egen udgang til vores nye terrasse med den mest fantastiske udsigt over vandet. Lokalet er velegnet til 10-40 personer.

Restaurant Skamlingsbanken I/S

​v/Karina Poulsen og Niels H Sohl

​​

Skamlingvejen 123, 6093 Sjølund

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

vi har selskaber og arrangementer hele året 

A la carte

i​ Januar, Februar, Marts 

Lørdag og søndag frokoståben for a la carte

Påsken tor, fred, lør, søn, mandag 

Juni, juli, august frokoståben (lukket mandag)

​september, oktober, november og december koncentrerer vi os om forudbestilte selskaber ​og arrangementer.

facebook_2​ - Følg os på Facebook

banner_groen_847x274