Det klassiske køkken

Forretter​

​Rejecreme med røget laks på sprød salat

kr. 85,-​​

​Fiskesymfoni med laks, hvid fisk og rejer

kr. 85,-​​

​Lakseterrin med urter, anrettet på salat og krydderurtedressing

kr. 75,-​​

​Butterdejstarteletter m/høns i asparges, bacon og tomat

kr. 75,-​​

​Hovedretter​

​Braiseret nakkesteg med sæsongrønt, stegesky

og små kartofler med krydderurter

kr. 175,-​​

​​Kalvesteg stegt som vildt med halve æbler og waldorfsalat, surt og sødt

kr. 195,-​​

​Krondyrsfilet persillesvampe, sæson grønt

og rosmarinsky med fløde

kr. 235,-

​Helstegt oksemørbrad med ovnbagte urter, sæsonens salat

Kartoffel gratin og rødvinssauce

kr. 225,-​​

​​

Desserter​

Hindbærmousse med frisk frugt​

kr. 75,-​​

Mandelkage med rørt is og brombærkompot​

kr. 85,-​​

Hjemmelavet islagkage med chokolade og mandler​

kr. 85,-​​

Chokoladeskål med parfait, sorbetis og bærkompot​

kr. 85,-​​

Dessertsymfoni med udvalg af husets søde specialiteter​

kr. 98,-​​