Det klassiske køkken

Forretter​

​Rejecreme med røget laks på sprød salat

kr. 78,-​​

​2 slags kold dampet fisk med rejer og dildcreme

kr. 78,-​​

​Lakseterrin med urter, anrettet på salat og krydderurtedressing

kr. 68,-​​

​Butterdejstarteletter m/høns i asparges og tomat

kr. 68,-​​

​Hovedretter​

​Sprængt nakkekam med peberrodssauce, bønner, gulerødder og persillekartofler

kr. 159,-​​

​Krydderstegt kalkunbryst med basilikumsauce, ærter francaise og grilltomat

kr. 169,-​​

​Kalvesteg stegt som vildt med halve æbler og waldorfsalat, surt og sødt

kr. 189,-

​Krondyrfilet med persillesvampe, rødløgskompot og rosmarinsky

kr. 215,-​​

​Helstegt oksemørbrad med ovnbagte urter, kartoffelsouffle og rødvinssauce

kr. 225,-​​

Desserter​

Hindbærmousse med frisk frugt​

kr. 68,-​​

Mandelkage med rørt is og brombærkompot​

kr. 72,-​​

Hjemmelavet islagkage med chokolade og mandler​

kr. 72,-​​

Chokoladeskål med parfait, sorbetis og bærkompot​

kr. 75,-​​

Dessertsymfoni med udvalg af husets søde specialiteter​

kr. 98,-​​