Det sæsoninspirerede køkken

Forår - Menu 1​

  • Smørbagt helleflynder med safransauce og syltede løg
  • Pestobagt poulardbryst med spæde smørsauteret grønsager og små kartofler
  • Istårn med solbærsorbet og rabarberkompot

3 retter Kr. 358,-​

Forår - Menu 2​

  • Laksetatar med karse anrettet på plukket salat og rubrødschips
  • ​Friskkogte asparges med rødløgssmør
  • Medaljon af kalvmørbrad med bøgehattecreme og pom. Rösti
  • Hvid chokolade mousse med sorbet og råsyltede bær​​

4 retter Kr. 388,-​

Sommer - Menu 3​

  • Spansk Serrano skinke med plukket salat og marinerede artiskokker
  • Dansk sommerbuk med nye kartofler og timian sauteret urter
  • Friske Jordbær med rørt vanilleiscreme​

​3 retter kr. 358,-​

Sommer - Menu 4​​

  • Languster hummerhaler og laksesouffle på ærtepure creme
  • Røget poulardbryst med urtepickles og vagtelæg
  • Medaljon af helstegt kalveryg med sommersaute og kartoffeltærte
  • Mandelbund med sorbet og balsamico marineret jordbær​

4 retter kr. 388,-​

Efterår - Menu 5​

  • Tapastallerken med ristede tigerrejer, fyldt champignons og Bresaula creme
  • Krondyr med rodfrugt saute, svampe og kartoffeltærte
  • Creme Brulee med citrus sorbet og efterårets bær​

​3 retter kr. 358,-​

Efterår - Menu 6​

  • Laksefarseret skærising med jordskokkefløde
  • Poulard souffle med ristede pinjekerner og plukket salat
  • Olivenstegt lam med ovnbagt aubergine og tomatsky
  • Chokoladetærte med appelsinsorbet og æblekompot​​

​4 retter kr. 388,-​

Vinter - Menu 7​

  • Ovnbagt kulmule og laks i urtebed med hummercreme
  • Let røget andebryst med svampe, løgsaute og brombærsky
  • Passions fragilite med granatæble, et strejf af orangeglace og blåbærparfait​

3 retter kr. 358,-​

Vinter - Menu 8​

  • Timian ristede torskemedaljon med friterede urter og safran sauce
  • Dådyr med pære og svampesaute, rosmarinsky og kartoffeltrekant
  • Blåskimmel ost med rødløg og ristede rugbrød
  • Desserttallerken med et udvalg af vores Desserter​

​4 retter kr. 398,-​