​Ring til os på telefon 75 57 20​ 0​3   |   Send en e-mail

​Mad ud af huset til alle typer arrangementer

Hos Restaurant Skamlingsbanken i Sjølund leverer vi mad ud af huset til arrangementer i alle størrelser. Vi leverer i og omkring Kolding, Vejen og Haderslev. For os er det en passion at lave mad, og vores kokke brænder for at kunne levere lækker mad til en god pris.

Står du og mangler mad til fest, mad til barnedåb eller til en konfirmationsmenu, så er vi specialister i catering af gourmetmad og buffet ud af huset. Al vores mad er fremstillet af de bedste råvarer, og hvad end du er til buffet eller til 5-retters menu, så vil vi med garanti have noget til enhver lejlighed og smag.

Din professionelle leverandør af mad ud af huset

Der kan være mange beslutninger, som skal tages, når man skal holde en fest, men vælger du at få mad ud af huset hos os, vil vi garantere dig kvalitetssikker mad, som kommer til tiden.

Med vores buffet kan du sammensætte dine retter lige nøjagtigt, som du ønsker, og du vælger selv, om der skal være 4 eller 12 retter at vælge imellem.​

Ud over buffet tilbyder vi også:

  • Gourmetmad klargjort til anretning
  • Sammensætning af retter fra det klassiske køkken
  • Traditionelle og alternative julebuffeter
  • Nytårsmenu forberedt ned til mindste detalje.

Alle vores menuer og priser er inklusive friskbragt brød, og vi tager gerne forbehold for specielle ønsker eller allergener.

Kontakt os for at høre mere om mad udefra

Vi kan i samarbejde med dig finde frem til den rette cateringmenu til din fest, og vi fortæller dig gerne, hvad det helt konkret vil komme til at koste dig at få mad ud af huset.

Ønsker du at vide, hvad vi kan tilbyde lige netop dig og din fest, så ring til os for at høre mere. Kontakt os på telefon 75 57 20 03 eller via vores e-mail kontakt@restaurantskamlingsbanken.dk.​

Kontakt os

Restaurant Skamlingsbanken

CVR: 25575423

kontrol-rapport

Restaurant Skamlingsbanken I/S v/K
Skamlingvejen 123
6093 Sjølund
CVR: 25575423