​Ring til os på telefon 75 57 20​ 0​3   |   Send en e-mail

Mad ud af huset Kolding​

​Har De før holdt en stor fest? Så ved De måske også, hvor meget arbejde der ligger i det. Der skal være styr på alt lige fra opdækning, indkøb og madlavning. Sidstnævnte tager ofte megen tid, og i mange tilfælde ender det måske lige frem med, at De tilbringer mere tid i køkkenet end sammen med Deres indbudte gæster.

Bestiller De mad ud af huset, sparer De Dem selv mange timer væk fra festlighederne, som De i stedet kan bruge på at skabe gode minder med Deres venner og familie. Restaurant Skamlingsbanken har mange års erfaring med at lave mad ud af huset i Kolding til de små såvel som store selskaber. I vores køkken fremstiller vores passionerede og engagerede kokke velsmagende gourmetmad til enhver lejlighed, og de vil garanti også kunne kokkerere et festmåltid til Deres næste sammenkomst.

Vi sørger for, at Deres mad bliver anrettet efter Deres ønske på serveringsklare fade. Naturligvis leverer vi Deres mad til tiden, og når maden skal serveres, er det blot at stille de indbydende fade på bordet. Det er nemt og bekvemt, og De får god tid til at nyde festen i selskab med Deres gæster.

Få en smagsoplevelse uden lige til Deres næste fest

Når De bestiller mad ud af huset i Kolding fra Restaurant Skamlingsbanken, kan De få maden ligesom De ønsker det. 

​Ønsker De serveringsklare menuer bestående af lækker gourmetmad, kan De vælge lige præcist den forret, hovedret og dessert, som De foretrækker. De kan også vælge at få en velsmagende buffet, som De naturligvis selv kan sammensætte. Så kan De tilbyde dine gæster flere forskellige lækre retter at vælge mellem, når det er blevet tid til at spise.

Hos Restaurant Skamlingbakken leverer vi mad ud af huset til alle anledninger. Det kan eksempelvis være i forbindelse med barnedåb, konfirmation, jubilæum eller noget helt fjerde. Har De blot de rigtige lokaler og servicen, så skal vi nok sørge for, at De og Deres gæster får en smagsoplevelse, som I sjældent vil glemme.

Lad Restaurant Skamlingsbanken levere maden

Skal De holde en stor fest? Så lad Restaurant Skamlingsbanken levere velsmagende gourmetmad lige til Deres dør. På Denne side kan De gå på opdagelse mellem vores lækre mad ud af huset i Kolding. Når De så har besluttet Dem for, hvilken De skal vælge, så er De mere end velkommen til at kontakte os på 75 57 20 03 eller via vores e-mail kontakt@restaurantskamlingsbanken.dk. Så kan vi sammen finde frem til den perfekte sammensætning af menu eller buffet til Deres næste fest.

​​

Kontakt os

Restaurant Skamlingsbanken

CVR: 25575423

kontrol-rapport

Restaurant Skamlingsbanken I/S v/K
Skamlingvejen 123
6093 Sjølund
CVR: 25575423