Nyheder

​Altid åben for forudbestille arrangementer

Åben for a la carte

Juni, juli, August:  Ons, tor, fre, lør 12-21   Søn 12-17

Jannuar, Februar, Marts:  Lør, Søn.  12-17

Påsken:  ons, tor, fre, lør,  12-21   Søn, Man 12-17

​Nytårsmenu 2019

3 Startere til Dronningens nytårstale

Saltet Crêpes med safran creme

Røget laksesalat i syrnet fløde

Confit af and med grøn mayo

Menu

Limebagt torsk i sprød kappe af øl dej på ærtepuré og hummercreme

*

Rimmet Helleflynder på aioli og sprød bulgursalat

med fin spidskål, frisée og kerner

*

Oksemørbrad med spinat og svampeterrin, bagte løg og urtekartoffel

Selleri creme og rødvins sauce

*

Passionsmousse kage med sprød Crumble og hindbær is

Kr. 395 pr. cov.

Alt er gjort klar ned til mindste detalje

Afhentes mellem kl. 12.00 – 14.00 d. 31-12-2019