Udflugter og busture

​Forretter

Snitte med røget laks

kr. 58,-​​

Tunsalat med dressing, flutes og smør

kr. 48,-​​

Tarteletter med høns i asparges

kr. 58,-​​

Melon med skinke, flutes og smør

kr. 58,-​​

​Hovedretter

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

hertil persillekartofler

kr. 128,-​​

Sprængt nakkekam med peberrodssauce, bønner,

gulerødder og persillekartofler

kr. 138,-​​

Farseret svinekam med grønsager og kartofler

kr. 138,-​​

Danskbøf med løg, surt, sødt og kartofler

kr. 138,-​​

Wienerschnitzel med skysauce, ærter og pom. saute

kr. 165,-​​

Ribbenssteg med rødkål, agurkesalat og kartofler

kr. 108,-​​

Frikadeller med kartofler, Persillesauce og rødbeder

kr. 98,-​​

Forloren hare med ribssauce, surt og sødt

hertil kartofler

kr. 128,-​​

​Desserter

Citron eller Hindbærfromage i portions glas

kr. 48,-​​

Æblekage med flødeskum og brombærkompot

kr. 45,-​​

Fransk brie ost med brombærkompot

kr. 48,-​​

Hjemmelavet islagkage med chokolade og mandler

kr. 68,-​​