Udflugter og busture

Forretter

Snitte med røget laks

Kr. 58,-​

Tunsalat med dressing, flutes og smør

Kr. 48,-​​

Tarteletter med høns i asparges

Kr. 58,-​

Melon med skinke, flutes og smør

Kr. 58,-​

Hovedretter

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder
hertil persillekartofler

Kr. 128,-

Sprængt nakkekam med peberrodssauce, bønner,
gulerødder og persillekartofler

Kr. 138,-

Farseret svinekam med grønsager og kartofler

Kr. 138,-

Danskbøf med løg, surt, sødt og kartofler

Kr. 138,-

Wienerschnitzel med skysauce, ærter og pom. saute

Kr. 165,-

Ribbenssteg med rødkål, agurkesalat og kartofler

Kr.108,-

Frikadeller med kartofler, Persillesauce og rødbeder

Kr. 98,-

Forloren hare med ribssauce, surt og sødt
hertil kartofler

Kr. 128,-

Desserter

Citron eller Hindbærfromage i portions glas

Kr. 48,-

Æblekage med flødeskum og brombærkompot

Kr. 45,-

Fransk brie ost med brombærkompot

Kr. 48,-​

Hjemmelavet islagkage med chokolade og mandler

Kr. 68,-​