​Har De en forestående fest, der skal holdes? Ønsker De en sammenkomst, som ingen sjældent vil glemme? Og vil De holde Deres fest i de smukkeste omgivelser? Så vend Deres opmærksomhed mod den skønne Restaurant Skamlingsbanken. Vi tilbyder nogle af de mest elegante festlokaler i Kolding, der med garanti kan danne ramme om Deres næste fest.

Der er mange mærkedage og begivenheder gennem livet, der fortjener en fest uden lige. Det kan være at De og Deres udkårne skal sige ja til hinanden, måske fylder De rundt, eller også vil De fejre konfirmationsbarnet med manér. Hos Restaurant Skamlingsbanken har vi mange års erfaring med at sammensætte fester til enhver lejlighed. Vi sørger for alle forberedelser, gourmetmad, der får englene til at synge samt fantastisk service. Den gode stemning skal De og Deres gæster selv sørge for, men i vores omgivelser er det svært ikke at komme i godt humør allerede fra første stund.

Vores hyggelige restaurant ligger over 100 meter over havet, og med udsigt ud over bakkelandskab og Lillebælt får De naturskønne kulisser til din næste fest. Her kan De få taget perfekte billeder af festens hovedpersoner såvel som andre gæster, så De har noget at kigge tilbage på for at mindes en fantastisk dag i vores festlokaler i Kolding.